Kis ház - Összerakási útmutató (Teszt)

2011.08.22. 18:44 | Sebitar | 5 komment

Üdv Mindenkinek!

 

Akkor, ahogy ígértem felrakom az első ház összerakási útmutatóját. Ez amolyan próba szerű, szívesen fogadok kritikákat, ötleteket, bármit ami előrébb viszi a dolgot, remélem egyértelmű lesz, ha mégsem akkor kérem jelezzétek.

Épületek gipszből (A kezdetek)

2011.08.13. 22:37 | Sebitar | 2 komment

Üdvözlök mindenkit a Tereptárgyak gipszből című blogoldalon!

Kisgecko és Jómagam (de leginkább Gecko) arra gondoltunk, hogy Hirst Arts -os öntőformákból (http://www.hirstarts.com) jó kis épületeket lehetne csinálni, és nem feltétlenül olyanokat, mint amik az eredeti oldalon is megtalálhatóak.

Ezek teljesen jók lennének a 28 mm -es fantasy figurákhoz, de akár még történelmi figurákhoz is. Még valamikor februárban jól be is vásároltunk, vagy 10 formát, és nekiláttunk egyenlőre sima modellgipszből az öntésnek, és a tervezgetéseknek. Haladtunk amennyire tudtunk, márha nem szólt bele semmi pl.: munka nyaralás stb... És jelenleg van pár féle épület amit szeretnék megmutatni nektek.

Tervbe van véve, hogy kipróbáljuk a fogorvosi gipszet, de ez még kicsit odébb van, majd írok róla beszámolót.

A http://sebitar.blog.hu oldalon már blogoltam, egy toronyról, és a tervezett várról, azt ott is fogom folytatni, ide igazándiból azok a termékek kerülnének, amik később megvásárolhatóak lesznek nálunk (legalábbis, ezt tervezzük, már ha lesz rá igény, ha nem akkor mennek a klubnak tereptárgyaknak:))

Igazából, ezt a blogoldalt azért hoztuk létre, hogy ide kerülhessenek a mindenféle összerakási útmutatók, plusz egyéb tippek trükkök az összerakáshoz.

Célunk az egyszerű, könnyen használható TTQ minőségű terepek kidolgozása.

És akkor íme pár kép ízelítőül, az első összerakási útmutató hamarosan kikerül amolyan teszt szerűségnek, hogy kiderüljön, mindenki számára érthető-e.

És ami nagyon fontos, nagyon sok visszajelzést, kritikát akármit szeretnénk ha megfogalmaznátok, akár ötletet is, bár az van elég, csak győzzük megvalósítani:)

 

Sebitar